Voortaan een streekgids bij gerestylde FietsActief

FietsActief, hét lifestyleblad voor de actieve fietsliefhebber is in een nieuw jasje gestoken. Het magazine is dikker, van nog betere kwaliteit en met een stijlvol dessin. Daarnaast krijgt FietsActief letterlijk méér inhoud. Dit jaar verschijnen er 8 edities in plaats van 7. Elk nummer bieden we onze lezer nu maar liefst 100 pagina’s inspiratie vol bijzondere routes en afstapplekjes, die verrassend vaak dichtbij huis te vinden zijn.

FietsActief is er voor alle leuke dingen van het fietsen!
We stellen voor elk nummer twee unieke FietsActief-routes met routekaart samen. Verder vind je meerdere knooppuntenroutes waaronder het favoriete fietsrondje van een bekende Nederlander. Op vakantie? Wij bieden inspirerende reisreportages met praktische informatie. En natuurlijk speuren we voor onze lezers naar de leukste afstap- en overnachtingsadressen en bezienswaardigheden onderweg. FietsActief biedt daarnaast fiets-reviews, accessoires en veel handige tips voor een geslaagde tocht of vakantie.

Nieuw: extra streekgids
Een bijzonder interessante en gerichte propositie is de streekgids. Bij elk nummer voegen we een streekgids toe. In deze gids unieke FietsActief-routes en nuttige informatie over wat de desbetreffende regio te bieden heeft. Jouw regio in de spotlight? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Cover FA kempen

De doelgroep
FietsActief heeft al jaren een voor adverteerders uiterst interessant bereik: 140.000 lezers, bij een verkochte oplage van 15.500 exemplaren (NOM Q4 2014 – Q3 2015). FietsActief wordt veelal gelezen door 50-plussers met een actieve levensstijl, uit de welstandsklasse A en B. De FietsActief-lezer trekt er meer dan gemiddeld op uit voor een lang weekend in eigen land, maar ook voor een wat langere buitenlandse vakantie.

FietsActief biedt veel mogelijkheden voor adverteerders: van de gebruikelijke advertentie-vakformaten tot rubrieksadvertenties, advertorials, branded content en zelfs content marketing oplossingen.

Fiets je met ons mee dit seizoen? We denken graag met je mee over de mogelijkheden voor jouw merk. Interesse? Mail naar: info@valuezipper.nl