Nieuw in ons portfolio: Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier is het onafhankelijke seizoensmagazine voor culinaire professionals en semi-professionals in Nederland én België. Het magazine biedt de vakman en gevorderde amateur diepgaande en inspirerende informatie over seizoensgrondstoffen en hun bereidingen, vakmatige ontwikkelingen, apparatuur en technieken. Saisonnier richt zich op de culinaire seizoenen. Het magazine verschijnt dan ook vier keer per jaar, telkens voordat een nieuw seizoen begint.

Met het internationale karakter van het magazine, gemaakt en geschreven door koks die hun sporen in Michelinkeukens hebben verdiend, neemt Culinaire Saisonnier al meer dan 22 jaar een prominente plaats in op de markt van culinaire magazines. Prominente chefs, nieuwe ontdekkingen, productreportages, tal van recepten, seizoensideeën en alles over wijn en kaas zorgen voor een afwisselend magazine geschikt voor elke foodie, amateur, liefhebber of professional.

Doelgroep
Primaire doelgroep is de professionele gastronomie van top t/m lagere middenklasse binnen het gehele Nederlandse taalgebied, zowel in Nederland als in België. Nevendoelgroepen zijn hotelscholen, traiteurs/slagers, hoogkwalitatieve horecaleveranciers/producenten, fervente amateur-koks en gastronomen. Met een oplage van 12.400 wordt een doelgroepdekking bereikt van nagenoeg 100% in de top tot en met lagere middenklasse restaurants.

Patisserie & Desserts
Culinaire Saisonnier heeft ook een zusje. Specialistisch werk vormt een specialistisch magazine. Patisserie & Desserts is ontstaan uit de behoefte in de markt en is enig in zijn soort. Vergelijkbare magazines zijn er niet en door zijn felroze kleur is het magazine door uiterlijk en door inhoud het medium voor de ‘zoete’ kant van de gastronomie. Patisserie & Desserts is het onafhankelijke seizoensmagazine voor restaurantpatissiers, chocolatiers, confisiers, ijsbereiders, brood-en banketbakkers, entremetiers, vakleraren, traiteurs en vergevorderde amateurs. Het magazine verschijnt in januari, april, augustus en oktober.

Benieuwd naar Culinaire Saisonnier en/of Patisserie & Desserts en wil je het magazine graag doorbladeren? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag een exemplaar aan!

Tags: