Niets zo veranderlijk als het weer!

Niets, maar dan ook niets is zo veranderlijk als het weer in Nederland. We houden ons hier dan ook elke dag mee bezig. Of het nou regent, sneeuwt of als de zon schijnt… Het weer is vaak hét gesprek van de dag!

Met het wisselvallige weer in aantocht behoren de weerpagina’s tot de best gelezen pagina’s in de dagbladen. Value Zipper biedt de mogelijkheid om op de weerpagina van Weerplaza in de Nederlandse dagbladen en online te adverteren tegen een zeer scherp tarief.

De advertentie op de weerpagina is specifiek gerelateerd aan het weer. Deze mogelijkheid is zeer geschikt voor adverteerders die met hun producten weersafhankelijk zijn. Denk aan winterbanden, biermerken, pretparken, verzekeringen, energiemerken, zonbescherming, geneesmiddelen voor hooikoorts of verkoudheid, etc. Is er voor jouw merk een haakje te vinden met het weer? Dan is het zeer interessant om in te haken op de meest actuele weersvoorspelling.

Het grote voordeel van deze unieke propositie: we kunnen de plaatsing op het weertype afstemmen. We plaatsen namelijk alleen bij de weersomstandigheden die je hebt aangegeven. Regen, sneeuw, gladheid of juist zon én perfect barbecueweer! We kijken naar de meest actuele weerdata, en zijn tot op het laatste moment flexibel. Dus verandert het weer? Geen probleem, we plaatsen de advertentie op een ander moment bij het juiste weertype voor jouw merk!

De 5 voordelen van een advertentie op de weerpagina:

  • Je claimt het weer, zowel in print als online.
  • Bij een totale oplage van 2,3 miljoen bereik je op één dag ruim 8 miljoen lezers.
  • De weerpagina’s worden erg goed bekeken.
  • De dagbladlezer is een doelgroep met een ontzettend brede interesse.
  • De advertentie kan flexibel worden ingezet, tot één dag van tevoren bij het juiste weer.

Meer weten?
Voor meer informatie over de mogelijkheden van de weerpagina kun je contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Tags: