Food videopropositie van delicious. naar Food and Friends

Inspiratie voor het kerstdiner? Een gezonde maaltijd in 15 minuten maken? Food and Friends biedt voor alle (amateur)koks in Nederland volop inspiratie voor in de keuken en nu ook met videocontent.

Videocontent
Van een snackable video tot een uitgebreide tutorial; video is niet meer weg te denken uit het online medialandschap. Ook culinaire liefhebbers doen steeds vaker inspiratie op middels videocontent. Om nog mooiere video’s te creëeren is onze videopropositie aangescherpt op drie vlakken: creatie, toegankelijkheid en bereik.

Creatie
We kunnen nog beter helpen met creatie van mooie en kwalitatief hoogstaande videocontent. Hierbij ontzorgen we volledig: receptuur, styling, productie en online marketing wordt uit handen genomen. Hierbij spelen de redacties een grote rol.

Toegankelijkheid
We kunnen met onze videopartner nu nog gemakkelijker en sneller video’s produceren, waardoor het toegankelijk(er) is om bij Food and Friends video’s af te nemen.

Bereik
Naast hulp bij creatie van mooie videocontent, zorgen we ook voor kwalitatief bereik. We plaatsen de video’s op de eigen kanalen van Food and Friends, waardoor je direct een mooi bereik opbouwt onder de juiste doelgroep. Door onze kennis van deze doelgroep kunnen we daarnaast extra bereik genereren, onder andere door getarget in te kopen op lookalikes. Dit doen we vanaf het Facebookaccount van de titel zelf, waardoor er ook nog eens gebruik wordt gemaakt van onze merkkracht. Zo weet je dat de gecreëerde content ook echt op de juiste plek terechtkomt. En uiteraard mag de videocontent ook gedeeld worden op de eigen kanalen van de adverteerder.

Herkenbare formats
De video’s die wij produceren zijn qua concept te vergelijken met de welbekende viralvideo’s van Tasty, welke dagelijks miljoenen views winnen en daarmee onder een groot publiek bekend zijn geworden. De populariteit van deze video’s zit hem in meerdere aspecten: eenvoud in receptuur, kort (niet langer dan 1 minuut) en het is van bovenaf gefilmd waardoor het lijkt alsof je zelf aan de slag bent. Uiteraard gooien we daar een Food and Friends sausje overheen waardoor de content van goede kwaliteit is én een herkenbaar format onder de doelgroep.

Inspiratie

Meer videovoorbeelden bekijken? Klik hier.

Meer weten? Neem contact met ons op!