Even voorstellen: Maxime Noorman van der Dussen

Maxime versterkt het Value Zipper team

Graag stel ik mijzelf even voor, mijn naam is Maxime Noorman van der Dussen, maar zeg maar Max! Dit is vaak mijn eerste zin bij een persoonlijke ontmoeting. Van origine ben ik een Brabantse maar ondertussen heb ik op diverse plekken gewoond, waaronder Utrecht en Sydney. In mijn vrije tijd barst ik van de ‘hobby’s’ oftewel een ondernemend typje die zich graag sportief bezig houdt met o.a. hockey, bootcamp en run events. Het liefst leef ik in de weekenden een bourgondisch leventje dat bestaat uit gezellige borrels en koken voor en met vrienden. Daarnaast heb ik een voorliefde voor reizen en laat ik mij graag telkens weer verrassen door de schitterende cultuur en natuur wereldwijd.

Na een recentelijke mooie reis van 15 maanden door Down Under, Nieuw-Zeeland en Indonesië, heb ik in 2018 gekozen om een nieuwe uitdaging aan te gaan in Amsterdam. Voorheen was ik werkzaam in diverse sales functies in de arbeidsbemiddeling branche. Na een leerzame en mooie periode besloot ik een nieuwe weg in te slaan en heb ik gekozen voor het medialandschap. Sinds 9 april versterk ik met veel enthousiasme het team als Account Manager Brand Solutions. Met veel plezier, kijk ik er naar uit om de inspiratie van het afgelopen jaar te mogen gaan inzetten en de klanten van Value Zipper te gaan verrassen!