Liefde voor onze klanten!

Value Zipper ♥ you

Dagelijks hebben wij contact met onze klanten. Via de telefoon, via mail en natuurlijk gaan we ook op bezoek. En vooral dat laatste maakt ons werk zo leuk!

Met het winnen van het Adformatie Kerstrapport 2017 kregen wij de waardering toegereikt. Maar nu spreken wij graag onze waardering uit naar al onze klanten. En extra naar degenen met wie we een speciale band opgebouwd hebben. Daarom onze Account Managers aan het woord over hun lievelingsklanten:

Patrick ♥ A-Z Barbecue

“We hebben contact met allerlei soorten bedrijven, klein en groot en in allerlei soorten branches. Een van mijn favorieten is A-Z Barbecue Service, van Jack Willems. A-Z Barbecue levert letterlijk alles wat je nodig hebt voor een barbecue, en haalt het vervolgens ook weer op.

De eerste kennismaking was op het ‘kantoor’ in Sevenum (Limburg). Niet bepaald om de hoek. Ik kon het niet vinden en Jack heeft me telefonisch door de laatste kilometers geleid. Bij aankomst bleek het kantoor een boerderij en het bedrijf zelf een uit de hand gelopen hobby. Nadat slager Jack plaatselijk allerlei barbecues regelde is hij dit steeds groter gaan oppakken. Vanuit Sevenum rijden er in het barbecue seizoen inmiddels vele bestelbusjes door heel Nederland en België. Ze zijn met afstand marktleider, bleek pas nadat ik hem daar nadrukkelijk naar vroeg. Toen ik aankwam had ik dit niet verwacht.

vzcupVele contacten later weet ik dat Jack een geweldige ondernemer is, met een passie voor goed vlees. Naast barbecue doen ze nu ook gourmetservice, en elke keer weer groeit zijn bedrijf.

Uiteraard heb ik het zelf ook geprobeerd. Jack leverde de barbecue van de Value Zipper Cup. Het was erg lekker én top ‘van A tot Z’ geregeld. Dit jaar vragen we hem zeker weer.”

Mark ♥ SMEG

“Eén van mijn favoriete klanten is SMEG – Pam Augustijn. Dit komt met name door het enthousiasme waarmee Pam haar werk oppakt en hoe ze kijkt naar de mogelijkheden voor de verschillende producten van SMEG.

Vanaf de eerste meeting waren de gesprekken direct leuk en hebben we een goede klik. Na het zakelijke hebben we het dan ook altijd nog over andere leuke dingen zoals vakanties etc. Ook was Pam aanwezig op het delicious. evenement en daar leer je elkaar altijd op een andere manier kennen. Een iets lossere setting dan een kantoorruimte. Verder spreekt de manier waarop Pam kijkt om de verschillende producten te ondersteunen mij aan. Ze koppelt op basis van thema’s daar de campagnes aan waardoor dit erg natuurlijk overkomt in een titel.”


Nina ♥ MIVA

“Het is fijn om met een klant te schakelen waarbij je écht het gevoel hebt dat je samen aan het onderzoeken bent wat de beste strategie voor het merk is. En je tevens als Account Manager daar goed in kunt adviseren. Ik heb meerdere favoriete klanten, maar een van de klanten die bij mij naar voren springt is MIVA. MIVA is een goed doel dat ontwikkelingsprojecten ondersteunt met onmisbare vervoersmiddelen en communicatiemiddelen.

Ik heb meerdIMG_45532ere gesprekken gehad met en bij MIVA. MIVA bevindt zich in een bijzonder oud pand in ‘s-Hertogenbosch. Als je aankomt bij het kantoor word je warm welkom geheten met Bossche bollen (en in december met pepernoten;-)). Dat is al niet verkeerd natuurlijk! Maar veel belangrijker is dat de medewerkers van MIVA waar ik gesprekken mee heb gehad leuke en prettige gesprekspartners zijn. Je merkt dat zij zich met hart en ziel inzetten voor de stichting. We hebben oprecht leuke en constructieve gesprekken gehad met elkaar, waarbij je echt het gevoel hebt dat je samen voor de beste strategie en het mooiste resultaat gaat.

Uiteindelijk bleek dat titel Zin het beste in het plaatje paste en daar is in 2017 een mooie content samenwerking uitgekomen. Waarbij zelfs een van de lezers van Zin mee op reis mocht naar Nepal, om daar niet alleen mee te kijken en mee te helpen met MIVA, maar ook om een verhaal vast te liggen voor Zin. Dat verhaal was vorig jaar te lezen in Zin. Benieuwd naar het verhaal? Je leest het hier.”


Ernst ♥ Curaçao Toeristenbureau

“Curaçao Toeristenbureau – Kyara Wanga is mijn favoriete klant, omdat het contact van het eerste moment informeel en prettig verloopt. Daarbij is Curaçao een leuk eiland om over te praten, vooral in de koude wintermaanden!

Het contact is fijn, omdat onze ontmoetingen niet alleen puur werk gerelateerd zijn. Kyara heeft een evenement bezocht welke Value Zipper organiseerde in samenwerking met delicious. en Seasons. Dit was een mooi moment om elkaar eens in een andere setting te spreken. Ook heb ik de stand van Curaçao op de Vakantiebeurs bezocht en was het mooi om haar te zien op dit belangrijke moment voor Curaçao Toeristenbureau.

Daarnaast wil Curaçao graag een andere kant van het eiland laten zien, dan alleen de ‘zon, zee en strand’ perceptie bij Nederlanders. Binnen Zin is hier aandacht voor gekomen door samen met local Marfa Wawoe naar onontdekte plekjes op het eiland te gaan en hier een mooi reisverhaal van te maken. Ook is delicious. ingezet en binnen het magazine hebben locals Femi Meaux en Gina Royer enkele tips gegeven waar je lekker kunt eten als je op vakantie in Curaçao bent.”


Han ♥ Achmea

“Dit is een mooi moment om Ursula Hulsmeijers, de Communication Channel Manager van Achmea, in het zonnetje te zetten. Ik ken Ursula respectievelijk als klant, collega en nu weer als klant. In alle gevallen is het prettig samenwerken met haar.

Ze dwingt je, ook als klant, altijd een diepere laag te zoeken in de onderwerpen die spelen. Ze komt haar afspraken na en helpt je om bij de juiste personen aan tafel te komen die een rol spelen in het beslissingsproces. Ze staat open voor een inhoudelijke discussie en heeft de kwaliteit in kansen te denken in plaats van in beperkingen. Ze is secuur in de opvolging van eventuele actiepunten en doet dat ook snel. Wellicht vloeit dat voort uit haar voorliefde voor snelheid. Ze is namelijk gek van auto- en motorsport. Met name de Formule 1 heeft haar voorliefde.

Tot op heden is er nog geen concrete samenwerking uit onze contacten voortgekomen, maar wat niet is, kan nog komen. Als wat dat betreft haar voorliefde voor snelheid in de praktijk wordt gebracht, kan het niet lang meer duren voor de eerste Achmea/Value Zipper coproductie van de tekentafel rolt. Ik verheug me daarop! Ik kijk in ieder geval uit naar de komende jaren.”