Ontdek de kracht van samenwerking: word partner van de Johan Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation, opgericht ter ere van de legendarische voetballer Johan Cruijff, heeft sinds haar oprichting een diepgaande impact gehad op het leven van duizenden kinderen wereldwijd. De foundation steunt en ontwikkelt wereldwijd sport- en spelprojecten, met een focus op kinderen en jongeren voor wie sport niet vanzelfsprekend is. Onder andere met sportprojecten voor kinderen met een handicap, door het inrichten van de sportieve buitenruimte in aandachtsgebieden en maatschappelijke sportprogramma’s. Hiermee zorgt de organisatie ervoor dat kinderen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen, de fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, de eigen talenten te ontwikkelen en om vrienden te maken!

Organisaties en merken hebben de unieke kans om deel uit te maken van deze bijzondere missie en zich te verbinden aan de Johan Cruyff Foundation. Partners spelen een essentiële rol in het voorzetten van de legacy van Johan Cruijff. Door samen te werken met de foundation kunnen organisaties een sterke maatschappelijke relevantie creëren.

Mogelijkheden
De samenwerking met de Johan Cruyff Foundation biedt verschillende mogelijkheden. Partners kunnen op structurele basis samenwerken, waarbij er gekeken wordt naar de impact die zij willen maken en hoe ze willen communiceren en activeren. We komen dan tot een partnership op maat.

Het is ook mogelijk om specifieke projecten te omarmen, zoals het realiseren van Cruyff Courts, ondersteuning van gehandicaptensportprojecten en participatieprogramma’s. Daarnaast kunnen organisaties meedoen aan evenementen, zoals de Cruyff Legacy 14k en de Cruyff Foundation Cup.

Het partnership met de Cruyff Foundation biedt sponsors en partners de mogelijkheid om lokaal en wereldwijd een positieve bijdrage te leveren. Via de projecten van de foundation worden wekelijks 200.000 in beweging gebracht. Daarnaast kunnen partners profiteren van het uitgebreide netwerk, de ervaring en door samenwerking met andere sterke partners van de foundation.

Value Zipper vertegenwoordigt deze toonaangevende organisatie en zoekt namens hen nieuwe partners. Voordat we een samenwerking aangaan, stellen wij onszelf de vraag ‘wat zou Johan hebben gedaan’?
Zo zorgen we ervoor dat partnerships voldoen aan Johan’s kernwaarden zoals positief, verbindend, inclusief en eigenwijs.

Interesse naar wat samenwerking met de Johan Cruyff Foundation voor jouw bedrijf kan betekenen?
Mail naar info@valuezipper.nl of bel 06-27075609.