Hoera! Value Zipper 4 jaar

Het dagboek van Patrick

1 mei 2014 schreef ik Value Zipper in bij de KvK. Inmiddels hebben we meer dan 400 klanten geholpen, 15 media-eigenaren en meer dan 50 titels in portfolio. Een eigen voetbaltoernooi voor mediabureaus, het Adformatie Kerstrapport gewonnen én dat alles met een team van superleuke, goede mensen. Met recht Value Zippers. Trots!

 

1 september 2014
De eerste dag mét collega’s. Merel Telman en Nouchka Jonker. Het kantoor aan de Spaklerweg (bij New Skool Media) is nog niet af, en daarom werken we deze eerste dag vanuit mijn huis.

1 april 2015
Value Zippers Merel, Martijn en Patrick dansend op de tafel na een supergoed eerste kwartaal!

6 juni 2015
De AdfoCup, hét grote mediavoetbaltoernooi. Supercool om nu met mijn eigen bedrijf mee te doen, en de naam Value Zipper over de speakers te horen. En onverwacht presteren we bijzonder goed. We verliezen in de halve finale van de latere winnaar. Het team v.l.n.r. staand: Arnoud v/d Valk, Menno Boersma, Andrew Eversden, Patrick van Hooy, Vincenzo Cosentino, zittend: Robert Opmeer, Noud Bruchner, Jeroen v/d Akker.

2 september 2015
New Skool Media (NSM) bestaat 1 jaar én brengt een eenmalig magazine uit: het Nick & Simon Magazine. Waarvoor wij uiteraard de sales doen. Allemaal relaties van NSM en van Value Zipper zijn uitgenodigd. Een groot podium en een tent op de parkeerplaats en natuurlijk een optreden van Nick & Simon. Op de foto v.l.n.r. Merel Telman, Nick, Nikki Bemelman (stagiair), Patrick, Andrew Eversden, Arnoud v/d Valk, Martijn van Vuure en Simon.

26 mei 2016
Toch best een beetje een jongensdroom, een eigen voetbaltoernooi. Hét voorbereidingstoernooi voor de AdfoCup, speciaal voor onze mediabureaurelaties. De Value Zipper Cup is een nieuwe traditie, voetbal én gezelligheid!

4 juni 2016
Mensen, wat een feest! Het winnen van de AdfoCup; hét media-voetbaltoernooi. Een prijs die ik heel graag ooit eens wilde winnen, een droom die ik sinds 2007 deelde met Cor Jan Willig. Maar nu winnen we hem, en dan ook nog met mijn eigen bedrijf! Met: Jamal, Rein, Robert, Arnoud, Marijn, Aytekin, Daniël, Andrew, Noud. Ik heb weken rondgelopen met een lach op mijn gezicht!

1 juni 2017 
De 2e editie van de Value Zipper Cup. Met dit keer ook damesteams, een barbecue en prachtig weer. Een topavond! V.l.n.r. Arnoud v/d Valk, Nina Westerhof, Martijn Paap, Mark Haring, Patrick van Hooy, Ernst van Duin en Lisa Knigge.

26 augustus 2016 en 29 augustus 2017
De 1e en de 2e Value Slipperdag. Die dag dat je eigenlijk vrij wil hebben wordt een zonnige dag (kort) werken in de zon en daarna gezelligheid met het team. Een vaste plek op de Value Zipper agenda. Met Arnoud v/d Valk, Marijn Crum, Nina Westerhof, Lisa Knigge, Mark Haring en Patrick van Hooy.

11 december 2017
De uitreiking van het Adformatie Kerstrapport. We winnen zowel de prijs voor best gewaardeerde tijdschriften-exploitant als de overall prijs. Ongelooflijk! Met Erik van Deutekom (stagiair), Mark Haring, Han de Milde, Nina Westerhof en Angel Binnekamp.

18 december 2017
De première van ‘onze’ eerste film Huisvrouwen bestaan niet van REP. Met Value Zipper in de aftiteling en 2 mooie samenwerkingen met merken. Later bleek deze film de beste Nederlandse film van 2017!