Heerlijke thema’s in delicious. 2018

delicious. magazine is dáár waar het om koken en eten draait. Met maakbare recepten, vol verhalen over mensen met een passie voor eten en fotografie om bij te watertanden. delicious. gaat mee met de seizoenen, is nooit ingewikkeld en biedt ‘watertandend lekkere’ recepten. Is zo inspirerend dat je direct zin krijgt om te gaan bakken en braden, snijden en hakken, om naar hartenlust te gaan koken. Dat is het mooie van delicious.

Branded content
delicious. samen met is een unieke en structurele branded content verankering in delicious., die door de lezers wordt gewaardeerd en een bijdrage levert aan de marketing- en communicatiedoelstellingen van de adverteerder. Branded content kan een aanvulling zijn op bestaande communicatievormen. Boodschapoverdracht, merkoverweging en attitudeverandering zijn doelen die efficiënt vervuld kunnen worden door branded content. Het is essentieel om een bepaalde mate van merkbekendheid te verkrijgen.

Thema’s
Elke editie in 2018 heeft een ander thema. Perfect om daar als merk met een mooi branded content verhaal op in te haken.

Editie 4 – De smaken van de lente (pasen, lentegroenten, het nieuwe ontbijten)
Editie 5 – De keukens van Azië
Editie 6 – Opkomende keukens, zoals die van Kroatië en Georgië
Editie 7 – Zomeridylle; het lekkerste uit Duitsland, België en Frankrijk
Editie 8 – Makkelijk zomerkoken, inclusief BBQ
Editie 9 – Het grote wijn + biernummer; eerst de wijn en het bier, erbij de lekkerste hapjes
Editie 10 – De geuren & kleuren van de nazomer (kruiden + specerijen + herfstgroenten)
Editie 11 – Slow cooking – stoven, sudderen, inmaken = plus keukendossier; klaar voor de winterkeuken met nieuwe apparaten, keuken en tools
Editie 12 – Voorpret decemberfeestnummer
Editie 13 – Het extra dikke kerstnummer

Bekijk hier de verschijnings- en aanleverdata van delicious. 2018.

Special simpel & snel
Bij editie 5 komt ook een special. delicious. simpel & snel is een special van 100 pagina’s met simpele, snelle hoofdmaaltijden. Deze special komt tegemoet aan de wens van de consument om doordeweeks snel een maaltijd te bereiden zonder in te hoeven leveren op het smaakniveau zoals lezers dat van delicious gewend zijn. Simpel & snel koken volgens delicious.:
– Max 10 ingrediënten (incl. voorraad)
– Alle ingrediënten zijn verkrijgbaar in de supermarkt
– Maximaal 30 min kooktijd.

simpelensnel

Ook voor jou
We hebben al veel mooie samenwerkingen gedaan. Bekijk onze cases om inspiratie op te doen. Heel graag maken we ook voor jou inspirerende content! Niet alleen in ons magazine maar ook voor online en de socialmediakanalen. En uiteraard helpen we je graag met de creatie en distributie van video-content. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op via info@valuezipper.nl