Even voorstellen: Giverny van Toombergen

Sinds begin augustus versterkt Giverny van Toombergen het Value Zipper team. Hierbij stelt zij zich voor!

Giverny van Toombergen“Mijn naam is Giverny, vernoemd naar het gelijknamige nummer van Chris Rea. Ik ben opgegroeid in (omgeving) Haarlem en sinds kort woonachtig in Amsterdam, waar ik ook Communicatiewetenschap heb gestudeerd. Waar ik vroeger liever lui dan moe was ben ik tegenwoordig een echte sportieveling. Ik fitness, fiets en cross zo nu en dan te paard door de bossen. Daarnaast ben ik graag creatief bezig: ik teken en probeer een beetje te schilderen. Ik breng veel tijd door met mijn vrienden, zo eten we regelmatig samen of gaan we naar een festival of centrum Amsterdam in. De avondjes thuis breng ik door met Netflix, maar ik hou ook van een goed (spannend) boek. Het liefst maak ik regelmatig een verre reis. Zo ben ik tweemaal naar China geweest, heb ik twee jaar in Australië gewoond.


Als echte netwerker die makkelijk contact legt met mensen heb ik hiervoor in de arbeidsbemiddeling gewerkt. Vanaf augustus ga ik vol goede energie het Value Zipper team versterken. Ik heb er veel zin in en kijk uit naar veel goede samenwerkingen!”

 

Stay curious, let’s connect and get relevant things done!