delicious. get together

Afgelopen maand organiseerden wij samen met de culinaire glossy delicious. twee kookworkshops voor onze relaties. Mooie, gezellige en vooral inspirerende middagen waarbij de kennismaking met het merk en de collega’s van de redactie voorop stond.

Hoofdredacteur Makkie Mulder opende de kookworkshop en was zeer openhartig over de plannen van delicious. in 2016. Haar belangrijkste speerpunten:

  • Natuurlijk weer 13 fantastische nummers maken, met verschillende thema’s
  • In het najaar het realiseren van het tv-programma delicious. on tour, gepresenteerd door Mister Kitchen
  • Nieuwe video’s vanuit de delicious. testkeuken
  • En: het delicious. restaurant!

Maarten Hoekstra en Daan Faber van Mister Kitchen gaven vervolgens een kookdemonstratie om alle aanwezigen goed voor te bereiden op de komende feestdagen.

Super delicious.
We kregen veel leuke en positieve reacties van onze klanten:

Sookie Cornellis, van Oriental Merchant: “Ontzettend bedankt voor de geweldige demonstratie en workshop, het was leerzaam en echt super delicious!”

Vendie Kroesbergen, van Organic Flavour Company: “Nogmaals bedankt voor de super leuke middag afgelopen donderdag, we hebben erg genoten. Ik kan ook niet wachten tot ik zelf aan de slag mag!”

Gertrude van Keulen, van Marketing Oost: “En of we geïnspireerd zijn geraakt! Ook erg handig dat we Value Zipper, Makkie, de marketing manager en Mr Kitchen zelf konden spreken en dus kennismaken. Bedankt voor de leuke ontvangst en aandacht!”

Lekker eten en drinken brengt mensen samen, dat bleek tijdens deze middagen maar weer eens! Benieuwd naar foto’s? Kijk op onze Facebookpagina.

Was je niet aanwezig zijn en wil jij ook goed voorbereid de keuken in met kerst? Tips & tricks én video’s vind je op de site van delicious.

Ook in 2016 organiseren wij weer een aantal inspirerende events. We houden je op de hoogte!