delicious. belooft

Eén van de belangrijkste momenten in het jaar voor food merken komt er weer aan; de kerstperiode.
Onze foodtitel delicious. magazine biedt een platform vol mogelijkheden. Merken kunnen de achterban van delicious. inspireren om de feestdagen door te komen. 

delicious. magazine heeft passie voor eten en koken en dat zie je terug in alles wat zij doen. Ze willen de lezer helpen de best mogelijke (food) ervaring te creëren. Zowel in de keuken als daarbuiten. delicious. belooft het volgende:

RECEPTEN VOOR IEDEREEN
Elk nummer heeft minimaal 45 recepten; van simpel en snel-recepten voor doordeweeks, fijne ideeën voor diners zonder stress tot uitdagende recepten waarbij je nieuwe technieken uitprobeert of met onalledaagse producten kookt en je kunt uitleven. Naast maaltijden zijn er altijd extra’s als bakrecepten, drankjes en hapjes.

ONAFHANKELIJK & DESKUNDIG
Je kunt ervan op aan dat delicious. niet zomaar iets zegt, maar verstand van zaken heeft. De recepten worden ontwikkeld door gerenommeerde chefs en foodexperts uit binnen en buitenland.

GEZOND ETEN
Alle recepten worden beoordeeld door de voedingsdeskundigen. Als gerechten glutenvrij, lactosevrij of veganistisch zijn, staat dat er duidelijk bij. En ook de hoeveelheid kilocalorieën, eiwit, vet en koolhydraten. delicious. bepaalt niet wat gezond is, maar met deze informatie kan zelf keuzes gemaakt worden.   

ETEN = PASSIE & PLEZIER
delicious. staat voor lekker eten en koken met plezier. Omdat dat het leven verrijkt! Experimenteer, proef, probeer iets nieuws, koester je favorieten en deel het met je familie en vrienden. delicious. gaat elke dag op culinair avontuur en delen dat graag met de achterban. Niet alleen met het magazine maar ook via Facebook, Instagram en de nieuwsbrief.

WIJ KOKEN DUURZAAM
delicious. geeft niet alleen om wát er gegeten wordt, maar ook om hoe en waar het wordt geproduceerd. Duurzaam koken betekent voor ons zoveel mogelijk lokale, biologische en diervriendelijke geproduceerde ingrediënten gebruiken.

Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem dan contact op!