De Buik

Ken je dat?
Je woont in de stad of gaat naar de stad en je wilt ergens gaan eten, maar waar? Je hoort iedereen over hippe nieuwe tentjes, gave pop-ups en vegetarische treinwagons, maar altijd als jij ergens wilt eten is je hoofd leeg. En eigenlijk weet je niet eens meer hoe die ene zaak waar je écht geweest moet zijn ook alweer heette en dus beland je uiteindelijk weer bij hetzelfde grand café waar je altijd zit.

Miljoen bezoekers per jaar
Herkenbaar? Voor meer dan een miljoen mensen in en rondom Rotterdam in ieder geval wel. Hoe De Buik dat weet? Omdat zij deze eetliefhebbers al jaren van mooie verhalen en een uitgebreide restaurantgids voorziet en op die manier tiptop adviseert waar ze die avond moeten eten.

Foodcultuur
De Buik is een platform dat midden in de Rotterdamse foodcultuur staat, en nu ook in de Amsterdamse foodcultuur! Ze is er voor eetliefhebbers: een doelgroep die graag de stad in gaat, geld te besteden heeft en van mooie dingen houdt. Daarnaast is De Buik er ook voor de ondernemers, chefs, organisaties en merken in de wereld van food. De Buik zet hen in beweging en verbindt hen met hun belangrijkste doelgroep.

Winnend platform
De Buik heeft de Rotterdamse persprijs gewonnen met haar betrokken journalistiek. De website werd twee keer net tweede bij de Website van het Jaar verkiezing met een gemiddelde score van 4.7 uit 5. Bovendien is De Buik genomineerd voor de Aardig Onderweg Award en voor Accenture Innovation Award.

Constante groei
Het zou zonde zijn om zo’n smaakvol platform alleen in Rotterdam te houden. Daarom is nu ook de Buik van Amsterdam gelanceerd, waarna steden als Den Haag, Breda, Utrecht, Eindhoven en Groningen volgen. De Buik gaat door tot heel Nederland toegang heeft tot fijne eetverhalen en een uitgebreide plaatselijke restaurantgids.

Meer weten? Neem contact met ons op!

1.000.000+ bezoekers p/j
-
1.000.000+ bezoekers per jaar
2:30 min leestijd per artikel
13.500+ nieuwsbrief abonnees
Facebook: 75.000+ likes
Instagram: 23.000+ volgers
Twitter: 6.000 volgers

Mogelijkheden en tarieven:

 

Kanaal dienst/product Tarief Productie
Website Branded content artikel van 400-800 woorden. (Aangejaagd via 2 x Facebookpost en 1 artikel in de nieuwsbrief.) €2.250,- €475,-
Twitter Doorplaatsing branded content artikel. €200,-
Instagram Doorplaatsing branded content artikel. €650,-
Website Toevoegen van winactie. (Inclusief plaatsen formulier op website en leveren van de gegevens.) €750,- €175,-
Website Banner (728 x 90) op de homepage en vervolgpagina’s. (Fixed positie voor 1 week.) €650,-
Nieuwsbrief Banner (571 x 90) €450,-
Facebook Doorplaatsing op B2B Facebook. €700,- €175,-
E-mail Maandelijkse update met nieuwe restaurants. €2.500,-