Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier is het onafhankelijke seizoensmagazine voor culinaire professionals en semi-professionals in Nederland én België. Het magazine biedt de vakman en gevorderde amateur diepgaande en inspirerende informatie over seizoensgrondstoffen en hun bereidingen, vakmatige ontwikkelingen, apparatuur en technieken.

Met het internationale karakter van het magazine, gemaakt en geschreven door koks die hun sporen in Michelinkeukens hebben verdiend, neemt Culinaire Saisonnier al meer dan 22 jaar een prominente plaats in op de markt van culinaire magazines. Prominente chefs, nieuwe ontdekkingen, productreportages en alles over wijn en kaas zorgen voor een afwisselend magazine geschikt voor elke foodie, amateur, liefhebber of professional.

Doelgroep
Primaire doelgroep is de professionele gastronomie van top t/m lagere middenklasse binnen het gehele Nederlandse taalgebied, zowel in Nederland als in België. Nevendoelgroepen zijn hotelscholen, traiteurs/slagers, hoogkwalitatieve horecaleveranciers/producenten, fervente amateur-koks en gastronomen.

De titel heeft een doelgroep dekking van nagenoeg 100% in de top tot en met lagere middenklasse restaurants.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Culinaire saisonnier pdf
Frequentie: 4 x per jaar
Oplage: 11.000 Uitgever
Formaat (B x H): 230 x 297 mm
1/1 pagina: € 2.745,-
14.000 unieke bezoekers p/m
20.000 pageviews p/m
Facebook: 5.500 volgers
Instagram: 1.500 volgers
Editie Verschijningsdatum Aanleverdatum
104 25-03-2022 23-02-2022
105 24-06-2022 24-05-2022
106 23-09-2022 24-08-2022
107 16-12-2022 23-11-2022