Culinaire Saisonnier is hét onafhankelijke seizoensmagazine voor culinaire professionals en semi-professionals in Nederland én België. Het magazine biedt de vakman en gevorderde amateur diepgaande en inspirerende informatie over grondstoffen en hun bereidingen, vakmatige ontwikkelingen, apparatuur en technieken.
Met het internationale karakter van het magazine, gemaakt en geschreven door koks die hun sporen in Michelinkeukens hebben verdiend, neemt Culinaire Saisonnier al sinds 1996 een prominente plaats in op de markt van culinaire magazines. Prominente chefs, nieuwe ontdekkingen, product-reportages en alles over wijn en kaas zorgen voor een afwisselend magazine geschikt voor elke foodie, amateur, liefhebber of professional.
Doelgroep
De primaire doelgroep is de professionele gastronomie van top t/m lagere middenklasse binnen het Nederlandse taalgebied, zowel in Nederland als in België. Nevendoelgroepen zijn hotelscholen, traiteurs/slagers, hoogkwalitatieve horecaleveranciers/producenten, fervente amateur-koks en gastronomen.
De titel heeft een doelgroep dekking van nagenoeg 100% in de top tot en met lagere middenklasse restaurants.