Culinaire Saisonnier

Culinaire Saisonnier is het onafhankelijke seizoensmagazine voor culinaire professionals en semi-professionals in Nederland én België. Het magazine biedt de vakman en gevorderde amateur diepgaande en inspirerende informatie over seizoensgrondstoffen en hun bereidingen, vakmatige ontwikkelingen, apparatuur en technieken.

Met het internationale karakter van het magazine, gemaakt en geschreven door koks die hun sporen in Michelinkeukens hebben verdiend, neemt Culinaire Saisonnier al meer dan 22 jaar een prominente plaats in op de markt van culinaire magazines. Prominente chefs, nieuwe ontdekkingen, productreportages en alles over wijn en kaas zorgen voor een afwisselend magazine geschikt voor elke foodie, amateur, liefhebber of professional.

Doelgroep
Primaire doelgroep is de professionele gastronomie van top t/m lagere middenklasse binnen het gehele Nederlandse taalgebied, zowel in Nederland als in België. Nevendoelgroepen zijn hotelscholen, traiteurs/slagers, hoogkwalitatieve horecaleveranciers/producenten, fervente amateur-koks en gastronomen.

Met een oplage van 12.500 wordt een doelgroepdekking bereikt van nagenoeg 100% in de top tot en met lagere middenklasse restaurants.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Frequentie: 4 x per jaar
Oplage: 12.500 Uitgever
Formaat (B x H): 230 x 297 mm
1/1 pagina: € 2.745,-
14.100 unieke bezoekers p/m
Facebook: 6.840 volgers
Instagram: 1.350 volgers
Editie Verschijningsdatum Aanleverdatum
99 15-12-2020 17-11-2020
100 19-03-2021 24-02-2021
101 18-06-2021 26-05-2021
102 17-09-2021 26-08-2021
103 17-12-2021 25-11-2021