Boer zoekt Vrouw Magazine

Televisieserie ‘Boer zoekt Vrouw’ is al jaren het best bekeken en meest besproken televisieprogramma in Nederland. Het officiële magazine van Boer zoekt Vrouw wordt gemaakt in nauwe samenwerking met de makers van het programma.

Boer zoekt Vrouw magazine gaat verder waar het televisieprogramma ophoudt. De komende editie staat in het teken van duurzaamheid. Van duurzaam wonen en vegetarisch tafelen en alles daartussenin zit – het komt allemaal aan bod in deze speciale themaeditie.

Uiteraard komen deelnemers en oud-deelnemers aan het woord, maar Boer zoekt Vrouw magazine is óók een blad over de thema’s Land, Leven & Liefde – in de breedste zin van het woord. Het blad draagt zogezegd hetzelfde DNA als het televisieprogramma. Gegoten in culinaire rubrieken en artikelen over:

  • Reizen: de leukste citytrips en waar gaan we heen deze zomer
  • Koken: wat zijn de trends op culinair gebied
  • Wonen: binnenkijken bij en we gaan weer naar buiten
  • De boer op: inspirerende reportages over de herkomst van voedingsmiddelen

Doelgroep
De primaire doelgroep zijn vrouwen van 20 t/m 49 jaar. Maar zoals het programma breed scoort, is ook het magazine per huishouden niet aan één persoon gebonden. Boer zoekt Vrouw is echt een familieprogramma, en ook het tijdschrift is voor de hele familie interessant.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Frequentie: 2 x per jaar
Oplage: 75.000 Uitgever
Alleen losse verkoop
Formaat (B x H) 210 x 270
1/1 pagina: € 4.750,-
Editie Verschijningsdatum Aanleverdatum
13 03-03-2020 14-02-2020