Beste Kerstrapport 2017 voor Value Zipper!

Wauw… Value Zipper is de winnaar van het Adformatie Kerstrapport! Vorig jaar waren we al verrast en apetrots om tussen alle grote media-exploitanten 7e te zijn.

En dit jaar winnen we zelfs; hét beste waarderingscijfer van adverteerders/mediabureaus. Een ongekend succes voor ons pas 3,5 jaar jonge bedrijf!

Deze prijs gaat over de waardering van onze klanten. Datgene waarvoor we het doen. We willen écht helpen en meedenken. We willen één loket zijn met allemaal bijzondere mogelijkheden. Zo fijn om te zien dat dit wordt gewaardeerd. Daarom dank aan onze klanten, dank voor jullie vertrouwen!

In het bijzonder dank voor die klanten waarmee we een speciale band hebben. Waarmee de gesprekken meer zijn dan die tussen ‘leverancier en klant’. Jullie maken ons werk écht leuk!

Dank ook aan de uitgevers en media-eigenaren die wij mogen vertegenwoordigen. Wij zijn zo sterk als het aanbod dat we hebben. We kunnen niet zonder jullie mooie titels, de creativiteit van de redacties en de prachtige doelgroepen die we bereiken.

Dank tot slot aan het team. Wat een rit toppers! Dank voor jullie inzet en betrokkenheid, dank dat we dit samen doen en dank voor de lol die we elke dag hebben. Supertrots op jullie allemaal!

Patrick van Hooy

Bekijk het Kerstrapport 2017 hier.

Kerstrapport2 Kerstrapport3kopie