4 verrassende lunchtips voor op het werk

Dàg oersaaie boterhammen met kaas, hállo loeilekkere easy lunches! Culiplatform Food and Friends geeft jou de ultieme lunchtips die niet alleen lekker zijn maar ook nog eens makkelijk te maken. Het zou zomaar een voorbeeld kunnen zijn van hoe ze op een creatieve manier jouw merk onder de aandacht kunnen brengen bij duizenden foodlovers.

#Werklunch 1: Frittata
We kennen niemand die niet smult van deze frittata. Geniet ’s avonds van een gerecht dat het hele gezin lekker vindt en neem de restjes de volgende dag mee naar je werk. Huh, maar dan is het toch koud? Jazeker, maar juist dat is ook ontzettend lekker. Proef maar!

#Werklunch 2: Omeletwrap
Deze wrap van ei is écht waanzinnig! Je kunt hem vullen met allerlei lekkers en daarnaast is-ie in mum van tijd klaar. Een heerlijke, gezonde lunch waarmee je eindeloos kunt variëren naar eigen smaak. Een toppertje voor in de lunchtrommel als je het ons vraagt.

#Werklunch 3: Soep
Soep is altijd goed! Deze zoete aardappelsoep krijgt een pittige kick door de rode peper, een verrassende twist van de gember en de kokos doet het echt geweldig goed in combinatie met de (hippe!) zoete aardappel. Eet er wat brood bij en je kunt er de rest van de dag weer lekker tegenaan.

#Werklunch 4: Noedels
Vergeet instant noedels uit de supermarkt, deze maak je namelijk gewoon zelf! Bereid de noedels ’s avonds voor en giet er tijdens de lunch alleen nog kokend water overheen. Et voilà: een verassende én gezonde lunch.

 

Samenwerken met Food and Friends

Marije Benink van Food and Friends: “Food and Friends is een online foodplatform voor foodlovers. We inspireren dagelijks duizenden culi-fans met de lekkerste recepten, verhalen en producten. We werken samen met bekende chefs, foodbloggers, experts en de mooiste merken. Heb jij een product dat je graag bij de fans van Food and Friends onder de aandacht wil brengen? We vinden het te gek om op een creatieve manier aan de slag te gaan in de vorm van unieke recepten, foodblogs en video’s – een combinatie kan natuurlijk ook!”

Meer weten? Neem contact met ons op!

Tags: