10e seizoen Boer zoekt Vrouw start 16 september

Eindelijk! Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw gaat bijna weer beginnen, namelijk op 16 september, zo kondigt Yvon Jaspers aan. In mei werden de tien boeren al voorgesteld. De vijf boeren uit Nederland die de meeste brieven hebben ontvangen, zien wij vanaf september terug op televisie.

Boer zoekt Vrouw magazine
Natuurlijk komt ook weer het Boer zoekt Vrouw magazine uit! Het elfde nummer verschijnt op 16 oktober. Het nieuwe seizoen is dan al in volle gang. Uiteraard bevat het magazine interviews met de vijf boeren en hun (potentiële) geliefden. Daarnaast lees je in het blad veel verhalen vol Land, Leven & Liefde!

Zelfde DNA als televisieprogramma
Boer zoekt Vrouw magazine gaat verder waar het televisieprogramma ophoudt. Uiteraard komen deelnemers en oud-deelnemers aan het woord, maar Boer zoekt Vrouw magazine is óók een blad over de thema’s Land, leven & Liefde – in de breedste zin van het woord. Het blad draagt zogezegd hetzelfde DNA als het succesvolste televisieprogramma van Nederland. Gegoten in culinaire rubrieken en artikelen over interieur, lifestyle, daten en het buitenleven.

Doelgroep
De primaire doelgroep zijn vrouwen van 20 t/m 49 jaar. Maar zoals het programma breed scoort, is ook het magazine per huishouden niet aan één persoon gebonden. Boer zoekt Vrouw is echt een familieprogramma, en ook het tijdschrift is voor de hele familie interessant.

Adverteren?
De volgende editie is op 16 oktober verkrijgbaar bij ruim 5.000 verkooppunten, in een oplage van maar liefst 100.000. Het magazine biedt diverse mogelijkheden voor adverteerders. Benieuwd wat we voor jouw merk kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!