logo

Even voorstellen…

Angel Binnekamp (marketing)
Angel versterkt sinds 1 oktober het Value Zipper team als B2B Marketeer. Hiervoor liep ze stage bij Radio 100% NL, onderdeel van RadioCorp, op de afdeling Digital. Daar was ze (mede)verantwoordelijk voor de online doorvertaling van bekende radioprogramma’s, schreef ze nieuwsberichten en verrichtte ze nog veel meer online marketing- en redactiewerkzaamheden.

Bij Value Zipper focust Angel zich op B2B Marketing. En verder? Angel is gek op sport, zo staat ze in haar vrije tijd meerdere keren per week op het voetbalveld. Verder is ze dol op lekker eten en áltijd in voor een leuk feestje.

Han de Milde (sales)
Han maakt per 23 oktober onderdeel uit van het salesteam van Value Zipper. Met volle rugzak is hij bij ons binnengestapt: zo heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende media-exploitanten en mediumtypes, zoals NRp Dagbladen en Omroep Reclame Nederland.

Daarnaast heeft hij als Media Buying Director bij Initiative Media inzicht gekregen in de rol van het mediabureau bij het maken van keuzes op zowel strategisch als tactisch niveau. De laatste jaren was hij actief als verkooptrainer en heeft hij succesvolle projecten afgerond voor exploitanten, uitgevers en mediabureaus.

Comments are closed.