logo

GOLF.NL magazine

Golf.nl is hét platform voor golfend Nederland. Het bestaat uit een 2 jaarlijks magazine, een weekkrant en een website + mobiele app.
Golfers hebben passie voor hun sport, gaan er helemaal in op. Veel golfers zijn continu bezig hun spel te verbeteren, gaan op zoek naar de mooiste en nieuwe banen en de beste materialen. Golfers willen op de hoogte zijn van alles wat er speelt in hun sport.

Doelgroep van het platform
Welstandsklasse: A/B1
Leeftijd: 35 – 70 jaar
50% man / vrouw
Hoog opgeleid, hoger kader binnen het bedrijfsleven,
vrije beroepensector, actief, sportief, betrokken bij golf

GOLF.NL magazine 
GOLF.NL magazine is een tijdschrift op glossy papier met luxe cover in handzaam formaat met een hoog bewaargehalte. Het blad verschijnt 2 keer per jaar, bevat 164 pagina’s en wordt verstuurd aan 235.000 golfers die geregistreerd staan bij de NGF.
De redactionele formule berust op de pijlers topgolf, golfbaanbeoordeling, golftips, reizen, equipment, human interest, instructie en lifestyle. Dankzij een heldere bladformule, mooie fotografie en een overzichtelijke lay-out straalt het magazine eenheid en allure uit.

Verschijning- en sluitingsdata:
22 maart, sluit op 22 februari
23 augustus (KLM Open editie), sluit op 23 juli

Oplage: 235.000
Bereik: 360.000
Tarief 1/1 pagina: € 13.662

GOLF.NL Weekly 
GOLF.NL Weekly is sinds 2005 uitgegroeid tot een sterk merk in de golfwereld. De wekelijkse gratis krant verschijnt gedurende het jaar 25 keer op 300 (golf) locaties in Nederland en is tevens online te lezen. GOLF.NL Weekly is goed ingevoerd en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in binnen- en buitenland. De krant is spraakmakend door interviews met prominenten uit de golfwereld, instructie
door topgolfers en columns van aansprekende namen. Geeft duiding aan actuele ontwikkelingen, met scherpe analyses, achtergrondreportages, diepgaande interviews, instructies, testen en columns van aansprekende en ook verrassende namen.
Actieve golfers lezen in GOLF.NL Weekly ook reviews, tips, baanbeoordelingen, materiaaltests en over nationale golfcompetities.

Verschijning: 21x per jaar
Oplage: 18.000
Bereik: 60.000
Tarief 1/1 pagina: € 3.465

GOLF.NL website
GOLF.NL is hét online platform voor golfend Nederland. Een aansprekende mix van tekst, foto en video afgestemd op de nieuwe manieren van lezen, kijken en delen van media. Voor zowel actieve golfers als voor de prospect golfer is dit de plek voor het laatste golfnieuws. Alles over golfbanen, materiaal en evenementen. Actieve golfers zien in één oogopslag waar ze zelf kunnen spelen, lessen kunnen volgen en golfreizen kunnen boeken.

Uniek bereik per maand: 100.000
Bekeken pagina’s per maand: 5.000.000
Tarief rectangle / leaderboard: € 25 cpm

 

 

 

Andere titels