logo

delicious.

delicious. magazine is dáár waar het om koken en eten draait. Met maakbare recepten, vol verhalen over mensen met een passie voor eten en fotografie om bij te watertanden. Restaurants die je niet mag missen, de mooiste keukenspullen en geweldige wijnadviezen. delicious. gaat mee met de seizoenen, is nooit ingewikkeld en biedt ‘watertandend lekkere’ recepten. Is zo inspirerend dat je direct zin krijgt om te gaan bakken en braden, snijden en hakken, om naar hartenlust te gaan koken. Dat is het mooie van delicious.

Doelgroep
delicious. lezers hebben een passie voor lekker eten. Ze koken graag zelf voor vrienden en familie en gaan regelmatig uit eten. De lezers zijn geïnteresseerd in bijzondere recepten en willen ook weten wat de nieuwste gadgets zijn, wat er gebeurt op het gebied van keukens/keukenapparatuur en welke restaurants hun bezoek waard zijn. Hij/zij is een grootgebruiker van media, zowel print als online.

Man / vrouw 30% / 70%
Leeftijd 25 – 64 jaar
Inkomen gemiddeld tot hoog

Oplage en bereik
Frequentie: 13 x per jaar
Verspreide oplage: 31.000 ex. (NOM Q4 2016 – Q3 2017)
Bereik: 474.000  (NOM Q4 2016 – Q3 2017)

Tarief
1/1 pagina € 7.570,-
Formaat: (B x H) 220 x 276

Shopping 1/4 pagina € 2.385,-

Verschijnings- en aanleverdata 2018

EditieVerschijningsdatumAanleverdatumThema
1328-11-201730-10-2017Kerstnummer 2
127-12-201724-11-2017Foodtrends 2018 + gezonde winterkost (met extra veel wintergroenten)
223-01-201820-12-2017Eten = liefde, je leest het in onze grote bakproductie (Valentijnsdag)
320-02-201822-01-2018De Italiaanse winterkeuken
420-03-201819-02-2018De smaken van de lente (pasen, lentegroenten, het nieuwe ontbijten)
517-04-201816-03-2018De keukens van Azië
615-05-201812-04-2018Opkomende keukens, zoals die van Kroatië en Georgië
712-06-201811-05-2018Zomeridylle; het lekkerste uit Duitsland, België en Frankrijk
810-07-201811-06-2018Makkelijk zomerkoken, inclusief BBQ
907-08-201809-07-2018Het grote wijn + biernummer; eerst de wijn en het bier, erbij de lekkerste hapjes
1004-09-201806-08-2018De geuren & kleuren van de nazomer (kruiden + specerijen + herfstgroenten)
1102-10-201803-09-2018Slow cooking – stoven, sudderen, inmaken etc. – plus keukendossier;
klaar voor de winterkeuken met nieuwe apparaten, keukens en tools
1230-10-201801-10-2018Voorpret decemberfeestnummer
1327-11-201829-10-2018Het extra dikke kerstnummer
127-12-201826-11-2018

 

Andere titels