logo

delicious.

delicious. magazine is dáár waar het om koken en eten draait. Met maakbare recepten, vol verhalen over mensen met een passie voor eten en fotografie om bij te watertanden. Restaurants die je niet mag missen, de mooiste keukenspullen en geweldige wijnadviezen. delicious. gaat mee met de seizoenen, is nooit ingewikkeld en biedt ‘watertandend lekkere’ recepten. Is zo inspirerend dat je direct zin krijgt om te gaan bakken en braden, snijden en hakken, om naar hartenlust te gaan koken. Dat is het mooie van delicious.

Doelgroep
delicious. lezers hebben een passie voor lekker eten. Ze koken graag zelf voor vrienden en familie en gaan regelmatig uit eten. De lezers zijn geïnteresseerd in bijzondere recepten en willen ook weten wat de nieuwste gadgets zijn, wat er gebeurt op het gebied van keukens/keukenapparatuur en welke restaurants hun bezoek waard zijn. Hij/zij is een grootgebruiker van media, zowel print als online.

Man / vrouw 30% / 70%
Leeftijd 25 – 64 jaar
Inkomen gemiddeld tot hoog

Oplage en bereik
Frequentie: 13 x per jaar
Verspreide oplage: 32.591 ex. (NOM Q1 2016 – Q4 2016)
Bereik: 447.000  (NOM Q1 2016 – Q4 2016)

Tarief
1/1 pagina € 7.570,-
Formaat: (B x H) 220 x 276

Shopping 1/4 pagina € 2.385,-

Verschijnings- en aanleverdata 2017

EditieVerschijningsdatumAanleverdatumThema
127-12-201628-11-2016Hollandse Keuken
224-01-201723-12-2016Bakken
321-02-201723-01-2017Vis
421-03-201720-02-2017Voorjaar (extra dik)
518-04-201717-03-2017Gezond verstand
616-05-201713-04-2017Spanje en Portugal
713-06-201712-05-2017Vakantie
811-07-201712-06-2017Buiten koken
908-08-201710-07-2017Indian Summer
1005-09-201707-08-2017Culinair erfgoed
1103-10-201704-09-201710 jaar delicious. (extra dik)
1231-10-201702-10-2017Kerstnummer 1
1328-11-201730-10-2017Kerstnummer 2
127-12-201724-11-2017nog onbekend

 

Andere titels